Cadou pentru barbati de Valentine’s Day

Blueberry Mojito

Wow! Fetelor, impresionați-vă partenerul de Valentine’s Day cu această idee neobișnuită.

E o provocare din ce în ce mai mare să găsești cadoul potrivit pentru a-ți impresiona partenerul în această zi specială a îndrăgostiților.

Și pentru că bărbaților le este puțin mai ușor să găsească metode de a impresiona (zice o femeie): flori, brățări, cercei, lanțișoare, parfumuri, cățeluși, ciocolată, scrisorele de dragoste, pufuri, rozuri și așa mai departe…

Noi, fetele, ce alegem de Valentine’s Day? Șosete, cravată, butoni, lenjerie sexi -și asta e tot pentru noi mai mult, bere la butoi, trabuc sau minge nouă de fotbal???

Dar, hei, am găsit ceva care va face impresie GARANTAT! Partenerul tău va povesti asta tuturor prietenilor și va fi cel mai fericit că s-a inventat sărbătoarea de Valentine’s Day. Ești pregătită?

Bun. Hai la cumpărături. Nu-ți face griji, investiția e mică.

Pentru a face cel mai bun Blueberry Mojito cocktail și pentru deveni cea mai sexy female bartender ai nevoie de:

Ingrediente pentru 2 porții:

cocktail-1971488_1920

- 100 ml rom (Havana, Bacardi sau Captain Morgan)
- 12 frunze de mentă și 2 vârfuri de la tulpină pentru garnish
- o caserola mică de afine, proaspete sau congelate
- zahăr
- 2 lime
- apă minerală
- pungulițe de plastic pentru făcut gheață acasă sau o pungă de gheață cubică de la orice benzinărie
- paie

- opțional dulceață de afine

Îți propun să-ți treci ingredientele și modul pe preparare al acestui cocktail pe o foaie mică pe care să o ai la îndemână atunci când îi prepari băutura lui preferată. Și dacă nu a fost preferată până acum, nu te îngrijora, tocmai a devenit cel mai bun cocktail din viața lui.

Gata, la treabă! Desfă-ți părul, aranjează-te, machiază-te, ia-ți pe dedesubt lenjeria sexi și îmbracă-te nu foarte provocator (doar puțin), pentru că nu vrei să treci direct la acțiune, ci mai degrabă lasă-l să descopere surprizele pe care le-ai pregătit.

Excelent! Acum, asigură-te că te privește direct în timp ce îi pregătești acest cocktail minunat Blueberry Mojito, la fel cum o priveai pe mama ta când îți făcea desertul preferat în bucătărie. Efectul este uimitor. Este un proces care i se va întipări în minte pentru muuuult timp de acum înainte.

Scoate două pahare și asează-le pe masă. Ia sticlele de băuturi dintr-un dulap, câte una pe rand și așează-le în spatele paharelor, apoi scoate gheața, lime-ul, afinele, zahărul și menta, iar la final pregătește ustensilele de lucru: pahar gradat, linguriță cu coadă lungă, o lingură de lemn, un tocător și un cuțit.

Taie prima dată lime-ul în două, apoi fiecare jumătate în 4 părți egale. Așa îți va fi mai ușor să le storci în paharul de cocktail.

Afine

Pune frunzele de mentă, apoi stoarce pe rând câte o jumătate de lime în fiecare pahar și lasă fructul stors în pahar. Adaugă câte 2 lingurițe de zahăr pentru fiecare și câte 7-8 bobițe de afine. (Înlocuiește zahărul cu dulceața de afine dacă ai. În loc de 2 lingurițe de zahăr pune 1 linguriță de dulceață).

Ia coada de la lingura de lemn și pisează bine toate ingredientele. Amestecă cel puțin 1 minut pentru fiecare cocktail astfel încât să se dizolve bine zahărul.  Acum pune gheață  – full ice și adaugă peste 50 ml rom. Ia lingurița și amestecă bine tot conținutul.

Pune apă minerală până se umple paharul aproape de tot. Lasă-ți puțin spațiu să mai adaugi 1-2 cuburi de gheață dacă mai e cazul, 3-4 bobițe de afine pentru decor, vârful de la mentă și o felie de lime.

P.S. Taie paiele cu cuțitul dacă sunt prea lungi și arată inestetic în paharul de cocktail.

Și da, poți să te așezi în brațele lui în timp ce savurați acest Blueberry Mojito cocktail împreună. Happy Valentine’s Day!

P.S.2: Dacă ai nevoie și de alte rețete de cocktailuri pe care dorești să le faci acasă te poți inspira de AICI sau de AICI :-)

Să vă iubiți mult!

by Wilhelmina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>