Despre noi
Salutare,

in primul rand dorim sa te felicitam pentru ca ai luat in considerare un serviciu de calitate pentru petrecerea ta.

Bar Box Events este un proiect menit sa aduca organizatorilor de petreceri, mirilor si companiilor o perspectiva noua asupra barului de cocktailuri.

De-a lungul timpului am avut parte de multe provocari (nunti la camine culturale, cursuri de bartending la team-building-uri, petreceri private ultra exclusiviste, nunti de peste 1000 de persoane etc), iar acestea au facut echipa Bar Box Events sa fie mai unita, mai deschisa provocarilor si mai constiincioasa.

Vazand multe evenimente cu furnizori diversi din toate domeniile, am decis sa fim cei care fac lucrurile altfel. Sa facem un loc unde parerile celorlalti chiar conteaza, unde nimic nu este lasat la voia intamplarii, comunicarea exista in toate etapele, iar zambetul face ca toate lucrurile sa fie mai bune.

Stim ce inseamna sa trebuiasca sa iei cei mai buni furnizori la evenimentul tau fara sa-i cunosti.

Cunoastem emotia de a alege un serviciu bun, dar fara sa-l fi testat inainte.

In compania noastra, in loc sa ne impunem produsele, preferam sa oferim sfaturi despre ceea ce a fost apreciat si ce nu la toate evenimentele la care am participat.

Pe langa aceasta pasiune, de a crea prieteni si nu clienti, ne dedicam mult timp unul celuilalt. Ne dezvoltam familia la fel cum ne dezvoltam si afacerea.

Ne place sa calatorim, sa cunoastem oameni si locuri noi care sa ne imbogateasca sufletul si trairile pe acest pamant.

Iti multumim ca esti aici si speram sa gasesti cel putin un lucru util pe acest site care sa te ajute sa iti organizezi un eveniment extraordinar.

Cu prietenie,

Cosmin si Wilhelminapoza-echipa-1 

poza-echipa-2 

poza-echipa-3 


Full team 

poza-echipa-4 

poza-echipa-6