Lemonade Bar la nuntă

pink Lemonade Bar

Lemonade Bar la nuntă este o idee grozavă în special dacă îți organizezi nunta în mijlocul verii.

De câte ori nu ți s-a întâmplat ca atunci când este foarte cald afară să îți fie poftă de o limonadă bună cu gheață și cu gust răcoritor de căpșuni sau de soc sau pur și simplu de o limonadă clasică cu gust extraordinar! Și în schimb te-ai ales cu o apă plată cu lămâie, vreo 2 felii de lămâie plutind în pahar și niște granule de zahăr pe fundul acestuia, iar când îți faci curaj să guști prima dată simți zahărul între dinți apoi gustul de dorință de limonadă și cam atât. Secretul gustului desăvârșit dat de un Lemonade Bar constă atât în fructele mari și zemoase, cât și în balansarea perfectă între apa de izvor, sucul de lamâie proaspăt stros și un strop de zahăr lichid. Aromele atent alese din ingrediente de top vor face ca barul de limonadă să prindă viață, să fie plin de culoare și mai mult decât atât, va face ca Lemonade Barul să fie pe gustul tuturor.

Pahar limonada

Limonada clasică, limonada cu mentă, cu fructe sau cu soc este o băutură răcoritoare pe care invitații de la nuntă o apreciază foarte mult, iar un bar alb, elegant decorat cu flori și fructe apetisante alături de borcane mari de limonadă proaspătă și delicioasă va atrage lumea numaidecât. Dar, desigur tu știai toate aceste lucruri despre limonadă, ceea ce nu știi este sistemul în care el vine prezent la o nuntă.

 

Atunci când contractezi Lemonade Bar la nuntă, acesta va veni în regim all-inclusive și cuprinde următoarele aspecte:

-          Mobilierul ca piesă de ornament și de amplasare a borcanelor de limonadă

-          Borcanele de limonadă

-          Paharele de servire

-          Paie

-          Șervețele

-          Ornamente pentru decorarea mobilierului

-          Fructe de lămâi proaspete și zemoase pentru limonadă

-          Arome diverse: mentă, fucte, soc

-          Fructe pentru ornarea paharelor: lămâi, portocale, frunze de mentă, căpșuni etc

-          Personal de deservire simpatic și carismatic

Lemonade

 

Lemonade Barul va fi amplasat la locație înaintea începerii evenimentului și va servi până la finalul acestuia. Nu există limită de oră sau limită de cantitate. Barul de limonadă va fi pe poziție pe tot parcursul nunții la un preț de 149 euro pentru evenimente mari până la 300 de invitați. Dacă vei avea între 300 și 500 de persoane la nuntă, același sistem all-inclusive va fi la un preț de 179 euro, iar dacă depășești 500 de invitați întreg Lemonade Bar la nuntă va fi de 199 euro.

% Acest tarif se aplica doar celor care au contractat deja serviciul de Cocktail Bar – Bar Box Events.

Prepararea unei cantități de limonadă se va face cu puțină vreme înaintea începerii evenimentului pentru a asigura gustul răcoritor și delicios, iar pe măsură ce aceasta va fi consumată se vor prepara constant alte cantități de limonadă pentru a asigura astfel o băutură proaspătă, revigorantă și extraordinar de delicioasă pe tot parcursul nunții.

O recomandare caldă de amplasare a Lemonade Barului este pe o terasă acoperită, dacă locația permite binențeles. Astfel ai în interiorul sălii un cocktail bar cu multe varietăți de cocktailuri cu alcool și fără alcool (Vezi aici de ce să alegi cocktail bar la nuntă), iar când nuntașii vor ieși la o gură de aer se vor putea răcori imediat cu o limonadă clasică, cu o limonadă cu mentă, cu fructe sau cu soc.

Ai Cocktail Bar și ai Lemonade Bar la nuntă, ce poate fi mai perfect de atât?

When life gives you lemons….make Lemonade bar with #Bar Box Events!

Să vă răcoriți bine!

by Wilhelmina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>